Ilmaisia alennuskoodeja verkkokauppoihin

Ilmaisia alennuskoodeja verkkokauppoihin
Ilmaistarjoukset.fi:n sisarsivusto Alennuskoodit.us on ilmainen palvelu, jonne keräämme verkkokauppojen alennuskoodeja.

Alennuskoodit ovat verkkokauppojen tilausvaiheessa syötettäviä koodeja, joiden avulla tilauksen loppusumma pienenee tietyllä rahasummalla tai prosentilla. Tilaukseen voi myös saada alennuskoodia käyttämällä ilmaisen toimituksen.

Tällä hetkellä sivustoltamme löytyy esimerkiksi Yves Rocheriin alennuskoodi, jolla saa ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin vuoden 2013 ajan.

Aina voimassa olevaa alennuskoodia ei kuitenkaan löydy silloin kun sellaiselle olisi tarvetta. Tällaisessa tilanteessa kannattaa tarkistaa verkkokaupan omat sivut tarkasti läpi. Monet verkkokaupat nimittäin tarjoavat alennuskoodeja kiitokseksi siitä, että tilaa verkkokaupan uutiskirjeen.

Tällöin alennuskoodin saamisen ehtona on tietysti se, että suostuu vastaanottamaan verkkokaupan uutisia ja tarjouskirjeitä sähköpostiinsa. Verkkokauppojen uutiskirjeiden peruuttaminen onnistuu kuitenkin yleensä helposti sähköpostin alussa tai lopussa sijaitsevaa peruutuslinkkiä klikkaamalla. Mikään ei myöskään estä luomasta kokonaan uutta sähköpostiosoitetta, jota käyttää vain uutiskirjeiden ja alennuskoodien tilaamiseen.

Muun muassa seuraavien verkkokauppojen uutiskirjeen tilaamalla saa alennuskoodin sähköpostiinsa:

Apteekkituotteet.fi
AX Paris
Blue Tomato
Boozt
Crocs
H&M
Max & Chloe
Rue21
Spartoo
Sunglasses Shop
Urban Outfitters
Yves Rocher
Zalando