Ilmainen laina

Ilmainen laina
Ilmaista lainaa myöntää tällä hetkellä neljä yritystä:
VivusFerratum , Trustbuddy ja Vippi.fi.

Vivus

Vivus on jo pitkään tarjonnut ensimmäisen lainan ilman korkoja ja kuluja. Olemme testanneet tämän käytännössä ja laina oli todellakin ilmainen. Vivukselta saatu ilmainen laina voi olla korkeintaan 400 euroa ja sen laina-aika korkeintaan 30 päivää.

Linkki: Hae Vivukselta ilmainen pikavippi

Ferratum

Ferratum tarjoaa myös ensimmäisen lainan ilmaiseksi. Lainasumma voi olla korkeintaan 300 euroa ja laina-aika 30 päivää.

Linkki: Hae Ferratumilta ilmainen pikavippi

Trustbuddy

TrustBuddy on vertaislainapalvelu, jonka kautta voi saada ilmaista lainaa korkeintaan 600 euroa 14 päivän laina-ajalla. Lainan voi saada ilmaiseksi jokaisella lainauskerralla. Olemme testanneet tämän käytännössä kaksi kertaa ja laina oli ilmainen molemmilla kerroilla.

Linkki: Hae TrustBuddylta ilmainen laina

Vippi.fi

Vippi.fi tarjoaa uusille asiakkaille ensimmäisen 50-500 euron noston ilmaiseksi. Takaisinmaksuaikaa on kuukausi.

Vippi.fi:n laina on 2 000 euron joustoluotto, jossa maksat vain käyttöön otetusta lainamäärästä. Ilmaisen ensimmäisen noston tekeminen ei velvoita sinua käyttämään koko 2 000 euron joustoluottoa.

Linkki: Hae Vippi.fi:ltä ilmainen laina

Lopuksi

Ennen ilmaisen lainan ottamista kannattaa varmistaa, että lainan pystyy maksamaan ajoissa takaisin. Jos myöhästelee takaisin maksamisen kanssa, tulee maksettavaksi myös lainan korot ja käsittelykulut, jolloin ilmainen laina ei olekaan enää ilmainen.

Jos et ole varma pystytkö maksamaan lainan ajallaan takaisin, kannattaa miettiä, onko rahapulaan jotain muuta ratkaisua.